Pel·lícules basades en videojocs 

Cada poc temps arriba als cines una adaptació d’un videojoc a pel·lícula. A continuació anomenaré uns quants:

Assassin’s Creed

Joc

La història gira al voltant del conflicte entre dues «faccions» que van lluitar entre si durant centenars d’anys, però la narració del joc comença en les croades del segle XII.

Per una banda hi ha els templers, que en aparença són una de les moltes ordres que lluiten al costat dels cristians en la Croada, però el seu objectiu és aconseguir l’anomenat Fruit de l’Edèn, un artefacte antic amb el qual pretenen apoderar-se de les ments de totes les persones i obtenir una societat civilitzada, que visqui en pau, però sense voluntats.

Oposant-se a ells hi ha els Assassins, que el seu objectiu original era mantenir la pau al món, assassinant als homes amb poder que la impedien. Aquest grup treballava inicialment fent assassinats polítics calculats per mantenir la pau a la regió de forma discreta, o amb un gran espectacle públic. Per a ells, mantenir la pau implicava fer alguns «sacrificis», però es regien sota tres lleis estrictes.

Pel·lícula

Gràcies a una tecnologia revolucionària que permet l’accés als records genètics, Callum Lynch reviu les aventures d’Aguilar, un avantpassat seu que va viure a Espanya el segle XV. Així descobreix que és descendent d’una misteriosa organització secreta, els Assassins, i que posseeix les habilitats i els coneixements necessaris per a enfrontar-se a la poderosa i temible organització dels Templers a l’època actual.Gràcies a una tecnologia revolucionària que permet l’accés als records genètics, Callum Lynch reviu les aventures d’Aguilar, un avantpassat seu que va viure a Espanya el segle XV. Així descobreix que és descendent d’una misteriosa organització secreta, els Assassins, i que posseeix les habilitats i els coneixements necessaris per a enfrontar-se a la poderosa i temible organització dels Templers a l’època actual.

Angry Birds

Joc

Pots ajudar a Red, Chuck, Bomb i els Blues per salvar els ous robats.
Hi ha una illa remota on els porcs verds cobdiciosos es passen les vacances en més de 75 nivells de diversió! Existeix la ciutat de festa en un «mode de vacances» serè a través de platges exòtiques, penya-segats escarpats i pistes nevades, destruint estructures de la manera més espectacular per guanyar aquestes estrelles tan importants.

A través dels nivells, trieu els diferents angles per fer la vostra imatge, utilitzant elements clàssics per progressar i aconseguir la millor puntuació possible. L’ús de les habilitats especials de l’ocell, us ajudarà a guanyar punts màxims.

Angry Birds VR: Isle of Pigs_20190410162128

Pel·lícula

La història es desenvolupa en una illa poblada per aus feliçes que no volen. En aquest paradís, Red, un ocell amb molt mal geni, el veloç Chuck i el volàtil Bomb mai han acabat d’encaixar. Però quan arriben a l’illa uns misteriosos porcs verds, seran aquests tres marginats els que esbrinin què tramen els estranys visitants.

Resident Evil

Joc

És l’any 1998. Un grup de forces especials és destinat als afores de Raccoon City per investigar una sèrie d’estranys assassinats. En arribar, una munió de gossos assedegats de sang ataca el grup, obligant-los a refugiar-se en una mansió propera. La mort aguaita a cada cantonada i escassegen els subministraments. Aquí comença la lluita per la supervivència.

Pel·lícula

En un centre clandestí de recerca genètica -amb fins militars- d’una poderosa multinacional es produeix un brot víric que contamina tot l’edifici. Per contenir la fuita l’ordinador que controla el centre segella tota la instal·lació i, al principi es creu que moren tots els empleats, però en realitat s’han convertit en ferotges zombis.

Warcraft

Joc

Els jugadors controlen un avatar dins d’un món en una vista de tercera persona (amb l’opció de jugar en primera persona) explorant l’entorn, combatent contra diversos monstres i jugadors, completant missions i interactuant amb personatges no jugables (PNJ) o altres jugadors. El fet de completar missions ajudarà als jugadors a poder pujar de nivell i d’aquesta manera, podran aconseguir equipament que els ajudarà més endavant a combatre a les diferents criatures que vagin apareixent en el seu camí.

El mapamundi de World of Warcraft és molt extens, ja que compta amb quatre dimensions o mons: Azeroth, Terrallende, Draenor i Argus, que cada un compta amb continents, nombroses regions, ciutats i masmorres que es poden explorar.

Existeixen un total de tretze races jugables dividides en dues faccions, l’Aliança i l’Horda, sent la tretzena raça (pandaren) compartida per ambdós bàndols. Pertanyen a l’Aliança: humans, gnoms, nans, elfs de la nit, Draenei, huarguens i pandarens; i pertanyen a l’Horda: orcs, no-morts renegats, trols, taurens, elfs de sang, goblins i pandarens. En la majoria de les zones, l’Aliança i l’Horda estan en guerra una amb l’altra, encara que existeixen zones neutrals com la ciutat flotant de Dalaran o la Ciutadella de Shattrath, aquestes zones són conegudes com a santuaris.

A World of Warcraft un jugador té accés a dotze tipus de classes (segons l’expansió Legion) restringida segons la raça que se seleccioni. A més de la diferència existent entre cada classe, aquestes poden triar una branca de talents entre un total de tres, augmentant la diferència entre aquestes.

Pel·lícula

El pacífic regne d’Azeroth està a punt d’entrar en guerra per enfrontar-se a uns terribles invasors: orcs guerrers que han deixat el seu món destruït per colonitzar un altre. En obrir-se un portal que connecta dos mons, un exèrcit s’enfronta a la destrucció, i l’altre, a l’extinció. Dos herois, un a cada bàndol, estan a punt de xocar en un enfrontament que canviarà el destí de la seva família, el seu poble i la seva llar. Així comença una espectacular saga de poder i sacrifici on es descobreixen les nombroses cares de la guerra i on cadascú lluita per la seva.

Prince of Persia: The Sands of Time

Joc

A la meitat de les ardents sorres de l’antiga Pèrsia circula una llegenda en una antiga llengua. Parla sobre una època transmesa per la sang i governada per l’engany. Una daga màgica va atreure un jove príncep que se la va emportar per alliberar un mortífer mal en un bell regne. Ajudat pels enganys d’una seductora princesa i pels absoluts poders de les Arenes del Temps, el príncep comença una angoixant recerca per reclamar el Palau dels Maleïts i restaurar la pau a les seves terres.

Pel·lícula

Al mig orient, un príncep persa s’alia amb la princesa d’un regne veí per protegir el secret de les Arenes del Temps i també per capturar l’assassí del rei de Pèrsia, el qual pretén retrocedir en el temps per canviar una sèrie d’esdeveniments.

Sonic

Joc

La recerca de les Chaos Emeralds ha començat i s’han format fronts de batalla entre Hero i Dark. Viu dues aventures úniques amb els teus herois de sempre, nous i vells enemics que s’enfronten pel destí del món.

Exerceix de salvador amb els herois Sonic, Tails i Knuckles o sembra el caos amb Shadow, Dr. Eggman i Rouge, cadascun amb les seves pròpies habilitats i tècniques.

Existeixen més de 150 missions diferents en 30 escenaris plens d’acció.

Pel·lícula

Sonic, el descarat eriçó blau basat en la famosa sèrie de videojocs de Sega, viurà aventures i desventures quan coneix al seu amic humà i policia, Tom Wachowski. Sonic i Tom uniran les seves forces per intentar aturar els plans del malvat Dr. Robotnik, que intenta atrapar a Sonic per tal d’emprar els seus immensos poders per dominar el món.

Need for speed

Joc

Una experiència de conducció al límit que s’enfronta a la força policial corrupta de la ciutat mentre intentes arribar a l’elit de les carreres de carrer.

Un joc dinàmic on els límits de la llei s’esvaeixen quan comença a fosquejar.

Pel·lícula

Tobey és un jove pilot de carreres clandestines que posseeix el seu propi garatge per modificar els seus cotxes i fer-los més ràpids. No obstant això, acaba a la presó quan el seu millor amic mor en una de les carreres. Quan surt de la presó, buscarà la revenja.